U nizu bikers friendly mjesta dodajemo jedno itekako bikers friendly mjesto a radi se o restoranu Dock 69 na otoku Rabu. Razloga zašto je ovo mjesto posebno ima nekoliko pa krenimo redom. Konobari u Docku 69 su bajkeri. Kulturni, uslužni, ljubazni, diskretni i vrlo profesionalni. Kada niste baš sigurni što biste pojeli i popili oni će vam spremno nešto preporučit. A hrana  Docku 69 je izvrsna. Pizze su među najboljima na Rabu a to su i ostala jela; od ribljih specijaliteta i plodova mora pa sve do raznih tjestenina. Osim što je ukusno i maštovito dekorirano, hrana u Docku 69 ima i pristojne cijene.

DSC 0075S obzirom na kvalitetu i lokaciju u ovome sveopćem ludilu oko cijena moglo bi se očekivati i više cijene. Međutim, kao što rekoh cijene su pristojne i u skladu s kvalitetom koja se nudi. 

Dock je otvoren od 11.30 h ali ako želite ručati moći ćete to od 13.00 h. Velika prednost Docka 69 je lokacija. Smješten je uz hotel Inernational na samoj rpaskoj rivi i nikako ga ne možete promašiti. Svi oni koji su na Rabu bili na našem moto eventu MTC FELIX ARBA ali i svi oni koji inače dolaze na Rab, sigurno će vam potvrditi sve ove naše hvalospijeve upućene na račun ovog rapskog restorana. .

Da bi zaokružili priču o Docku 69 kao pravom bikers friendly mjestu treba dodati da kao bikeri imate 20% popusta u ovome restoranu na sve što pojedete i popijete. Dovoljno je pokazati ovaj naš online letak Dock 69 i to je to! 

Dakle, kada dođete na Rab, uputite se na rivu u Rabu i otprilike na sredini rive vidjet ćete DOCK 69. 
Adresa je: Obala kralja Petra Krešimira IV, a ukoliko želite rezervirati stol možete to učini na  051 602 000

 Ukoliko ste i vi bikers friendly mjesto i želite vašu ponudu predstaviti bikerima javite nam se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.