Kada iz smjera Slavonskog Broda idete prema istoku i Đakovu preko Bukovlja i Vranovaca, nakon samo 17 kilometara stižete u živopisno slavonsko selo Garčin. E upravo je Garčin mjesto na kojem od sveg srca toplo preporučam da svratite na jedno jedinstveno mjesto - Ranč Ramarin. Razloga za zaustavljanje je više a vrijeme koje će te tamo provesti također ovisi o puno toga.

 DSC4354 smRecimo da želite samo svratiti i osvježiti se hladnim pivom ili vrućom kavom i malo protegnuti noge i razgibati mišiće vašeg debelog mesa koji su vam utrnuli na motoru. Ali, tek tada za vas počinju "problemi" jer ispred vas se nalaze bungalovi, jezerce s čamcem i zastavom koja se prkosno kočoperi na vodi.Niste ni svjesni da se već udaljavate od zgrade u kojoj se nalazi restoran, ali to čarobno mjesto jednostavno vas mami! Sjenice locirane na nekoliko mjesta prilagođene različitom broju gostiju, spremne čekaju da ih baš vi i vaše društvo ugodno popunite. 

Djelatnici ranča su posebna priča. Nasmijani i ljubazni i uvijek na usluzi ma što god da vi debeli bajkeri imali za pitati! I ako do sada niste odlučili da će te večeras ipak provesti noć u jednom od ovih dražesnih kućica, onda će te to sigurno učiniti kada se "ubijete" od klope i sve to zalijete s pivom. Pa tko će vas nakon toga natovariti na vaš bajk?! 

Ranč Ramarin će vas oduševiti, vjerujte mi. I sasvim sigurno će te se ovdje vratiti sa većim društvom i rezervirat će te neku od ovih sjenica i dogovoriti da vas čeka pečeno janje ili odojak... 100%.

Uživajte u fotografijama i javite mi jeste li navratili u Garčin ;) 

 

Tekst i fotografije: Dražen Kasprek