Pin It

U komunikaciji sa motoristima diljem Hrvatske došli smo do zaključka da ne postoji nikakva baza / katalog za Bikers Friendly mjesta u Hrvatskoj. Sve se zasniva na međusobnim preporukama iz osobnih iskustava, pa će vam tako prijatelji bikeri reći gdje je bikers friendly smještaj, restoran, kafić… Zanimljivo je Njemci imaju katalog bikers friendly hotela u Hrvatskoj a mi nemamo.

2Upravo zbog toga odlučili smo na portalu Moto Trip Croatia izgraditi bazu podataka sa bikers friendly mjestima.  Otvarili smo posebnu kategoriju na portalu pod nazivom Bikers Friendly u koju će se objavljivati mjesta sa opisom usluge, cijenama, subjektivnim dojmovima, i naravno sa puno fotografija.

Kada krenete negdje sa svojim motorom biti će dovoljno otvoriti naš portal, kliknuti u izborniku na Bikers Friendly i otvorit će vam se popis županija. Odabirom pojedine županije doći će te do mjesta koja su bikers frinedly pa ćete tako znati gdje spavati ili gdje jesti u pojedinoj županiji.

Želimo naglasiti da je ovo dugoročan projekat i da u budućnosti planiramo izrađivati razne brošure za motoriste sa biker friendly mjestima pa i online aplikacije za pametne telefone. Naravno, sve to košta, pa i ova web stranica i proširenje njenih kapaciteta pa  zbog toga od onih koji žele predstaviti svoje usluge kao bikers friendly očekujemo donaciju na račun udruge, kako bi smo to sve mogli zajedno razvijati. Dakle, mi ne prodajemo oglasni prostor već zajedno s vama razvijamo cijeli ovaj projekt a vi svojim donacijama ga pomažete. Vaša donacija je jednokratna i vrijedi za sve buduće oblike koje budemo izrađivali. 

Dvije su opcije za uvrstiti vašu ponudu:

1. opcija je da ukoliko ste hotel ili neki drugi veći objekat mi ćemo doći do vas, napraviti reportažu, fotografirati, opisati vaše usluge i sve ostalo što je važno za vas i vašu uslugu. 

2. opcija je da nam sami pošaljete vaše fotografije i opise i da to uvrstimo na naš portal. 

Opisi moraju biti detaljni kako bi ste što bolje predstavili vašu uslugu, a fotografije moraju biti što kvalitetnije i veće. Male i mutne fotografije su nam neiskoristive. 

Ovim putem pozivamo sve vlasnike ili predstavnike hotela, privatnog smještaja (apartmani i sobe), restorana i drugih objekata da se jave na našoj Facebook stranici; Moto Trip Croatia ili na E-mail: mototripcroatia(at)gmail.com kako bismo dogovorili detalje. 

 

MTC