Nakon što je u nedjelju 22. svibnja vrlo uspješno "probijen led" s 1. Photo Meetingom koji je u Rijeci okupio preko 30 motoristica s područja istarske i primorsko goranske županije, došao je red i na 2. Photo Meeting koji će se održati u nedjelju 3. srpnja na ranču Ramarin koji je domaćin ovog događaja. 

DSC 0439Okupljanje motoristica je od 17.00 sati a na ranču će ih ljubazno osoblje i vlasnici dočekati sa besplatnom zakuskom, kavom i osvježavajućim napitcima. Fotografiranje će se održati od 18.00 sati do 19.00 sati na atraktivnoj lokaciji prekrasnog ranča Ramarin a potom u 19.00 u defileu se ide na vožnju do obližnjeg Slavonskog Broda. Vožnja će ići kroz centar grada i završit će na ŠRC Poloj na obalama rijeke Save. 

Pozivamo sve motoristice iz Slavonije i Baranje da se odazovu ovom okupljanju i da osjete zajedništvo i posebnu atmosferu kakvo je obilježilo riječko okupljanje. A kako je bilo u Rijeci možete pogledati na linku: Povijesni skup hrvatskih bajkerica u Rijeci .

Molimo vas da svoj dolazak prijavite na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox na Facebook stranici: Moto Trip Croatia

Vidimo se u subotu 3.7.2022.g. na ranču Ramarin od 17.00 h