Od 5. do 7. svibnja u Bilicama će biti održan Adventure Moto Ride - Croatia. Susret je namijenjen svim motoristima a odabrane moto rute su većim dijelom On Road. Na nekim lokacijama dijelom se vozi po makadamskim putevima koji vode do odredišta ili vidikovca. Putevi su svi dostupni i za automobile.

Poštovani profesionalni i amaterski snimatelji i fotografi. Udruga Moto Trip Croatia poziva vas na moto spektakl MTC FELIX ARBA koji će se održati na otoku Rabu od 26. do 28. svibnja 2023. godine. S obzirom da se radi o photo meetingu na kojemu će sudjelovati veliki broj žena motoristica i da će se voziti veliki defile po otoku Rabu s nekoliko foto punktova, htjeli bismo ovaj događaj pokriti na kvalitetan način pa vas ovim putem pozivamo na suradnju.

Danas je u zadarskoj osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje održano treće predavanje iz ciklusa Fotografija u geografiji. Gost predavač bio je Dražen Kasprek, fotograf, idejni začetnik, autor reportaža, portala i udruge Moto Trip Croatia

Festival znanosti je manifestacija koja se na razini cijele Hrvatske ove godine održava od 2. do 7. svibnja. Cilj je približiti znanost javnosti i motivirati mlade ljude za stjecanjem novih znanja i vještina, kao i jačanjem istraživačkog duha. Ovogodišnja tema Festivala znanost je Život.

Slučajnim susretom na netu, u čitavoj invaziji različitih sadržaja, kao prof. geografije i sociologije, privukle su me reportaže Moto Trip Croatia, pravi mali mikrokozmosi u kojima se isprepliću povijest, geografija, književnost...

Organizirate moto susret, party ili neko drugo moto događanje i trebate kvalitetne fotografije koje će pokriti cijeli vaš događaj? Udruga Moto Trip Croatia nudi vam usluge fotografiranja i objavljivanja reportaže sa vašeg susreta. Osim što ćemo objaviti reportažu s bogatom fotogalerijom koju će te moći pokazati svima tako da jednostavno podijelite link sa vašim prijateljima, dobit će te i puno kvalitetnih fotografija koje kasnije možete upotrijebiti za vaše društvene mreže, kalendar, plakate i sl.