Poštovani profesionalni i amaterski snimatelji i fotografi. Udruga Moto Trip Croatia poziva vas na moto spektakl MTC FELIX ARBA koji će se održati na otoku Rabu od 26. do 28. svibnja 2023. godine. S obzirom da se radi o photo meetingu na kojemu će sudjelovati veliki broj žena motoristica i da će se voziti veliki defile po otoku Rabu s nekoliko foto punktova, htjeli bismo ovaj događaj pokriti na kvalitetan način pa vas ovim putem pozivamo na suradnju.

Amaterskim fotografima pojedincima ili grupama iz foto klubova na žalost ne možemo platiti putne troškove i smještaj ali kao i sudionicima ovog događaja možemo ponuditi povlaštenu cijenu smještaja i popuste u rapskim restoranima.

20Naša ideja je da ovaj događaj vi iskoristite za usavršavanje vaših fotografskih vještina ili kao foto radionicu za vaše članove a mi bi smo uz vašu pomoć cijeli događaj kvalitetno pokrili sa fotografijama. I naravno, svi skupa bismo se dobro zabavili i proveli. 

Uz promociju moto turizma u Hrvatskoj i podršku ženama motoristicama, ovaj događaj je i promocija kulturne, povijesne i prirodne baštine otoka Raba pa će tako u sklopu cijelog događaja biti jako puno atraktivnih lokacija i kadrova za fotografiranje i snimanje. Od stare gradske jezgre Raba, crkve sv. Petra u Supetarskoj Drazi, pa sve do atraktivnih lokacija u Loparu, rajske plaže, vidikovca Zlatni zalaz itd., a sve to uz stotinu žena na motociklima! Ne sumnjamo da će biti snimljeno na tisuće atraktivnih fotografija i sati i sati video materijala. 
 
Svjesni smo da profesionalci žive od svog zanata ali možda i među njima ima nekog tko ovaj događaj vidi kao priliku za promociju svog rada ali i možda želi podržati našu ideju i rad svojim doprinosom. 

Ukoliko ima zainteresiranih molim da nam se javite na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
 
  

PODRŽI MOTO TRIP CROATIA DONACIJOM!

qr_kod_donacija.jpgUkoliko vam se sviđa ovo što radimo i sav trud koji ulažemo u ovu priču podrži nas svojom donacijom kako bismo mogli nastaviti dalje. Donaciju možete uplatiti skeniranjem QR koda iz svoje mbanking aplikacije. Prije uplate možete promjeniti iznos i sami napisati iznos koji želite.  Ili to možete učiniti jednostavnom uplatom uz pomoć podataka:
Udruga Moto Trip Croatia
Adresa: Supetarska Draga 473
51280 Rab
IBAN: HR8024020061101091760
Model je 00 ili 99
Poziv na broj datum. Npr.15122022
Opis plaćanja ili svrha uplate: DONACIJA

Hvala!