BIKERS FRIENDLY: Hotel & restoran Kukuriku, Kastav

U središtu Kastva, na trgu Lokvina, smjestio se gourmet restoran i boutique hotel Kukuriku. Ova hedonistička destinacija bila nam je glavna vodilja u odabiru hotelske opreme i kreiranju jelovnika restorana. Svaka će vas soba dočekati s namještajem različitog dizajna i pažljivo isplaniranom atmosferom dizajna svjetla. Kako bismo Vaš boravak učinili što ugodnijim, za Vas smo kreirali i posebnu posteljinu, toplu poput najboljeg pamuka i dodira svile, kako biste mirno padali u zemlju snova dok se i naši snovi ostvaruju: Vaš užitak.

Iznenadit ćemo vaše nepce osebujnom eno-gastro ponudom gourmet restorana Kukuriku. Delicije kreirane avangardnim pristupom i pronicljivošću glavnog kreatora Nenada Kukurina utemeljene su na više od 40 godina tradicije obiteljskog restorana Kukuriku. Njegov karakterističan stil i umjetnički pristup kulturi stola odredio je velik dio danas prihvaćenih smjernica u gastronomiji i ponekad neočekivanom tandemu hrane i pića. Među brojnim nagradama i priznanjima koja je stekao svojim radom, Nenad priznaje da mu je najveća radost vidjeti zadovoljstvo na licima gostiju kojima sam priprema i servira svoje kreacije. Smješteni nepunih 6 km od mora, na 360 m nadmorske visine, u umjerenoj mediteranskoj klimi, uživat ćete u opuštanju i ponudi delicija našeg restorana, neometani ljetnim vrućinama i zimskim hladnoćama.

Boutique hotel Kukuriku nudi izbor između 15 različito dizajniranih smještajnih jedinica podijeljenih u 3 kategorije: apartman, superior soba i standard soba. Svaka će vas soba dočekati s drugačijim raspoloženjem i ugođajem, s naglašenim izborom boja, dizajnerskim namještajem i rasvjetom. Ugodu tijekom boravka jamče posebno tkana posteljina, topla poput najboljeg pamuka i dodira svile, te luksuzno uređenje soba. Ovisno o kategoriji, neke od soba su opremljene tuš kabinama, velikom kadom za dvije osobe i kaminom, dok sve sobe imaju sef, bar, HDTV uređaj i Wi-Fi. Našim poslovnim klijentima na raspolaganju je potpuno opremljena konferencijska dvorana kapaciteta 60 osoba.

Kao bikers friendly mjesto Hotel Kukuriku nudi motoristima parking za njihove motocikle odmah uz hotel i pod nadzornim kamerama. Uz piće dobrodošlice bikeri bikeri imaju i 10% popusta na noćenje u hotelu.

Adresa hotela: Trg Lokvina 3, 51215 Kastav
Tel.: +385 51 691 519
Email: info@kukuriku.hr

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Marmota Taqueria – Mexican street food

Ako ste bajker i prolazite u blizini Kukuljanova obavezno navratite do nas i kušajte naše meksičke specijalitete! Naravno, uz bajkerski popust!

BIKERS FRIENDLY: Stella Maris, Klenovica

Stella Maris je obiteljski vođeni pansion koji svojim gostima nudi usluge noćenje s doručkom i polu pansionom. Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo popust 10% na usluge smještaja.