BIKERS FRIENDLY: Konoba Feral, Rijeka

Novo mjesto u našoj bazi Bikers Friendly a ujedno i na našoj interaktivnoj mapi, je riječka konoba Feral.
Posebno je to mjesto iz više razloga; konoba Feral je jedna od rijetkih živih riječkih konoba, onih sa dušom i srcem. Znate ona mjesta gdje možete pojesti uvijek svježu ribu jer gazda je već u 5.30 preuzeo ribu direktno sa tek pristiglog ribarskog broda. Ili to je ono mjesto gdje možete čuti domaću ćakulu, ili s gazdom prokomentirati aktualna svjetska i domaća zbivanja, malo mu se požaliti na zdravlje ili obiteljske probleme…
DSC 0060A kad smo već kod gazde, ni on nije bilo tko. Marino Anić dobro je znano ime u Rijeci kad su u pitanju tri stvari: riba, konobe i motori! Marino je odrastao u neposrednoj blizini Preluka, poveznice Opatije i Rijeke na kojoj su se održavale moto utrke pa čak se vozila i utrka svjetskog prvenstva koja se zvala Velika nagrada Jugoslavije.
Kod mehaničara u njegovoj ulici dolazili su legendarni motociklisti Marijan Kosić i Branko Bevanda i Marino se kao dječak zarazio motociklima. Motore vozi već 50 godina i kaže da je kroz njegove ruke prošlo sigurno stotinjak motora, a sada ih trenutno doma ima 5 komada.
 
U životu je poslovno i privatno postigao sve i iako se iduću godinu planira povući u mirovinu ipak je odlučio svoju konobu Feral uvrstiti na našu Bikers Friendly kartu.
E pa kad tako nešto kaže i napravi takav ugostitelj i biker, onda je to izuzetna čast i nama, ali i potvrda da smo na dobrom putu i da radimo dobru stvar.
 
Konoba Feral daje 10% popust za sve bajkere, a ako dolazite tokom zime bez motocikla pokažite letak (10% discount) koji se nalazi u ovoj foto galeriji.
Osim popusta, u konobu Feral možete se obratiti i ako vam treba neka druga preporuka ili pomoć. Ili nakon što dobro jedete u Feralu i poželite se malo prošetati Rijekom, gazda Marino će rado pričuvati vaše kacige i ostalu opremu, a ako je potrebno motore možete spremiti u garaži preko puta konobe. 

Adresa konobe Feral je Matije Gupca 5B, Rijeka a kontakt broj: 099 257 4870.
 

Profil Konobe Feral na našoj Bikers Firendly interaktivnoj mapi možete vidjeti ovdje.

Ukoliko želite i vaše usluge uvrstiti u našu interaktivnu mapu Bikers Firendly kako bi vas putnici motoristi mogli lakše pronaći, pošaljite nam upit na Email: mototripcroatia@gmail.com 

 
 
 
 

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Kuća za odmor Piccolo paradiso

Kuća za odmor Piccolo Paradiso nalazi se u Supetarskoj Drazi na otoku Rabu. Od glavne prometnice Rab - Lopar udaljena je samo 50-tak metara ali sasvim dovoljno da uživate u potpunom miru i prekrasnoj prirodi. Pogodna je za smještaj 6 osoba kojima je na raspolaganju tri spavaće sobe, dvije kupaone, kuhinja, blagovaona...

BIKERS FRIENDLY: La Gatta Apartments, Rab

Kuća La Gatta ima 4 apartmana i nalazi se 10 metara od mora i plaže. Apartmani pružaju veličanstven pogled na more. Nakon kupanja na plaži ili večernje šetnje po starom gradu Rabu, možete se opustiti uz roman ili dobar Film (satelitska TV dostupna).