U Bilicama za vikend Adventure moto ride

Od 5. do 7. svibnja u Bilicama će biti održan Adventure Moto Ride – Croatia. Susret je namijenjen svim motoristima a odabrane moto rute su većim dijelom On Road. Na nekim lokacijama dijelom se vozi po makadamskim putevima koji vode do odredišta ili vidikovca. Putevi su svi dostupni i za automobile.

IMG 20230301 WA0034Planirani su izleti po Dalmatinskoj zagori i okolici. Za adventure motoriste (motoriste pustolove) planirane su rute sa usponom na makadamsku Majstorsku cestu koja vodi do Tulovih Greda, što ne znači da se oni ne mogu pridružiti i On Road rutama.
 Svi motoristi koji žele sudjelovati na rutama moraju se prijaviti putem linka: https://point-event.com/442272353

Kotizacija na AMR-CRO se ne naplaćuje.

U glazbenom dijelu programa od 21 sat u petak nastupaju grupa Amigosi na igralištu u Stublju.

U subotu 6. svibnja od 21 sat na igralištu u Stublju reggae nastupa grupa One dread te 7. svibnja od 19.30 sati na repertoaru je DJ večer. 

Također, ukoliko nekoga zanima, 6. svibnja od 18 do 20 sati na igralištu u Stublju će se uz stručno vodstvo profeodržati edukacijski program o moto Vloggingu, fotografiranju i snimanju dronom. Svi su dobrodošli.

 

sibenskiportal.hr

Check Also

Održano predavanje u zadarskoj osnovnoj školi

Danas je u zadarskoj osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje održano treće predavanje iz ciklusa Fotografija u geografiji. Gost …

Reportaže Moto Trip Croatia kao tema na Festivalu znanosti

Festival znanosti je manifestacija koja se na razini cijele Hrvatske ove godine održava od 2. …