BIKERS FRIENDLY: Art farm Filozići, Cres

Art Farm Filozići nalazi se u istoimenom mjestu na otoku Cresu. Savršeno mjesto koje će vam poslužiti kao baza dok s vašim motociklom obilazite Cres i Lošinj. Na farmi možete iznajmiti dvije kućice, veću i manju, ovisno da li ste sami, s partnericom / partnerom, prijateljem itd. Odmah uz kućicu nalazi se i bazen koji je cijelu godinu grijan a tu je naravno i sauna! Savršeni spoj modernog i tradicionalnog, uz poseban umjetnički touch vlasnika Igora, svestranog i kreativnog čovjeka koji se svakom gostu posveti kao da je najveća svjetska zvijezda. 

Uz domaće delicije, vina i prekrasnu prirodu na Art Farmi Filozići pronaći ćete sve što trebate a jedina mana je što će te kad tad morati od tamo otići. Ali dok na odlasku budete brisali suze biti ćete sigurni da se uskoro ovdje vraćate. 
Naravno, kao bikers friendly mjesto uz svu drugu pažnju ovdje ćete dobiti i 10% popusta na njihov bogat meni u špici turističke sezone a izvan glavne sezone popust vrijedi i za noćenje.

Kontakt: Igor +385912886144

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Marmota Taqueria – Mexican street food

Ako ste bajker i prolazite u blizini Kukuljanova obavezno navratite do nas i kušajte naše meksičke specijalitete! Naravno, uz bajkerski popust!

BIKERS FRIENDLY: Stella Maris, Klenovica

Stella Maris je obiteljski vođeni pansion koji svojim gostima nudi usluge noćenje s doručkom i polu pansionom. Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo popust 10% na usluge smještaja.