BIKERS FRIENDLY: Art farm Filozići, Cres

Art Farm Filozići nalazi se u istoimenom mjestu na otoku Cresu. Savršeno mjesto koje će vam poslužiti kao baza dok s vašim motociklom obilazite Cres i Lošinj. Na farmi možete iznajmiti dvije kućice, veću i manju, ovisno da li ste sami, s partnericom / partnerom, prijateljem itd. Odmah uz kućicu nalazi se i bazen koji je cijelu godinu grijan a tu je naravno i sauna! Savršeni spoj modernog i tradicionalnog, uz poseban umjetnički touch vlasnika Igora, svestranog i kreativnog čovjeka koji se svakom gostu posveti kao da je najveća svjetska zvijezda. 

Uz domaće delicije, vina i prekrasnu prirodu na Art Farmi Filozići pronaći ćete sve što trebate a jedina mana je što će te kad tad morati od tamo otići. Ali dok na odlasku budete brisali suze biti ćete sigurni da se uskoro ovdje vraćate. 
Naravno, kao bikers friendly mjesto uz svu drugu pažnju ovdje ćete dobiti i 10% popusta na njihov bogat meni u špici turističke sezone a izvan glavne sezone popust vrijedi i za noćenje.

Kontakt: Igor +385912886144

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Kuća za odmor Piccolo paradiso

Kuća za odmor Piccolo Paradiso nalazi se u Supetarskoj Drazi na otoku Rabu. Od glavne prometnice Rab - Lopar udaljena je samo 50-tak metara ali sasvim dovoljno da uživate u potpunom miru i prekrasnoj prirodi. Pogodna je za smještaj 6 osoba kojima je na raspolaganju tri spavaće sobe, dvije kupaone, kuhinja, blagovaona...

BIKERS FRIENDLY: La Gatta Apartments, Rab

Kuća La Gatta ima 4 apartmana i nalazi se 10 metara od mora i plaže. Apartmani pružaju veličanstven pogled na more. Nakon kupanja na plaži ili večernje šetnje po starom gradu Rabu, možete se opustiti uz roman ili dobar Film (satelitska TV dostupna).