BIKERS FRIENDLY: La Gatta Apartments, Rab

Kuća La Gatta ima 4 apartmana i nalazi se 10 metara od mora i plaže.
Apartmani pružaju veličanstven pogled na more. Nakon kupanja na plaži ili večernje šetnje po starom gradu Rabu, možete se opustiti uz roman ili dobar Film (satelitska TV dostupna). Ako volite kuhati, to je u našoj potpuno opremljenoj kuhinji poseban užitak. Raspolažete sa štednjakom od 4-ploče, pećnicom, aparatom za filter kavu te blagovaonom s dnevnim boravkom u kojoj možete poslužiti šarmantan doručak, ručak ili večeru.Naravno da ni prevelike temperature uz klimu ne predstavljaju prepreku. Kupaona sa tuš kabinom, umivaonikom i WC-om upotpunjuje ukupnu sliku apartmana.

Udobno se smjestite i uživajte u jednom od naših apartmana. Apartman nudi prostranu terasu sa pogledom more i plažu koja se nalazi direktno ispred La Gatta kompleksa.

Kao bikers friendly mjesto svim motoristima nudimo 10% popusta na naše usluge!

Kontakt: 

Tel.: + 385 91 578 7419
Email: fafljar@gmail.com

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Marmota Taqueria – Mexican street food

Ako ste bajker i prolazite u blizini Kukuljanova obavezno navratite do nas i kušajte naše meksičke specijalitete! Naravno, uz bajkerski popust!

BIKERS FRIENDLY: Stella Maris, Klenovica

Stella Maris je obiteljski vođeni pansion koji svojim gostima nudi usluge noćenje s doručkom i polu pansionom. Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo popust 10% na usluge smještaja.