BIKERS FRIENDLY: Lovački dom VEPAR, Lukovo

Lovački dom Vepar smješten je u šumskom predjelu Vinodolske općine točnije mjesta Bribir, udaljen svega 20 minuta od mora. Nalazi se na cesti Fužine – Novi Vinodolski. Okružen je prirodom i zelenilom koje pruža mir i predivan odmor.

U blizini se nalazi mnogo planinarskih staza te nekoliko poznatih vrhova poput Viševice i Zagradskog vrha sa kojih se pruža predivan pogled na cijeli kvarnerski zaljev i sjeverni Velebit.

Viševica se nalazi na 1428m te pruža posebno je lijep pogled na Lič polje, Fužine, Rijeku, greben Učke i Ćićarije, posebice prema priobalju, moru i otocima sjevernog Jadrana.

Zagradski vrh se nalazi na 1087 m te je jedan od najljepših vidikovaca u hrvatskoj, a najviši je vrh na uzdužnom pojasu primorskog ruba goranske visoravni. Sjeverna strana vrha je pod bukovom šumom, a primorska je gola. Vršni dio ima oblik lijepoga travnatog hrpta s kojeg se šire vidici prema Vinodolu, Riječkom zaljevu, Viševici, Liču i Fužinama.

Lovački dom Vepar nudi hladna predjela poput domaćeg pršuta, domaćeg sira sa obližnjeg OPG-a, domaće kobasice, kulena te jednostavna jela poput gulaša od divljači sa njokima (jelen, vepar, medvjed), maneštre sa domaćom kobasicom, fažola sa domaćom kobasicom, tripica, te za desert palačinke sa pekmezom/ čokoladom.

Jela poput rolanog odojka, janjetine i odojka sa ražnja, rolanog carskog mesa, jela ispod peke (teletina, svinjetina). Jela sa ražnja i ispod peke poslužuju se sa domaćim krumpirom koji se također peče ispod peke. Goveđa juha te juha od gljiva. Jela se pripremaju po narudžbi uz prethodnu najavu.

Lovački dom pruža smještaj za 11 osoba. U ponudi imamo 3 sobe. Dvije sobe su sa krevetima na kat, jedna sa 4 a druga sa 5 ležaja, preostala soba je soba sa bračnim krevetom. Gosti na raspolaganju imaju dva odvojena wc-a te dvije tuš kabine koje se nalaze na istom katu.

Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo popust od 10% na sve naše usluge (hrana, piće, smještaj).

Radno vrijeme:
Srijeda -12:00-21:00h
Čet, pet, sub – 10:00-21:00h
Nedjelja -10:00-18:00h
Ponedjeljak i utorak NE RADIMO.

Sve dodatne informacije na broj: +385  91 923 3311 .

Naš profil na interaktivnoj Bikers Friendly mapi pogledajte OVDJE.

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Stella Maris, Klenovica

Stella Maris je obiteljski vođeni pansion koji svojim gostima nudi usluge noćenje s doručkom i polu pansionom. Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo popust 10% na usluge smještaja.

BIKERS FRIENDLY: Buffet Pinia, Rab

Pored jela sa roštilja u našoj ponudi nalaze se i razna predjela, pašte,rižoti, pizze kao i razne svježe salate koje naši gosti upotpunjuju uživanjem u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi.  Kao Bikers Friendly mjesto kod nas svi motociklisti imaju popust na hranu od 10%.