Završena je nagradna igra Moto Trip Croatia! Imamo pobjednike!

Danas 1.12.2021. završila je nagradna igra Moto Trip Croatia koja je trajala duga tri tjedna. U igri je trebalo učitati fotografije motocikla snimljene negdje u Hrvatskoj pod uvjetom da se vidi barem nešto od prirodnih, kulturnih ili povijesnih ljepota i znamenitosti Republike Hrvatske. Cilj igre je identičan cilju web portala Moto Trip Croatia, a to je upravo promocija prirodnih ljepota, kulturnih i povijesnih znamenitosti Hrvatske. 

Od mase prijavljenih fotografija njih 20-tak je na žalost obirsano jer nisu zadovoljavali čak niti ovako blage kriterije, te je na kraju u igri sudjelovalo 101 fotografija snimljena diljem Hrvatske. Natjecatelji su imali mogućnost podijeliti objavu na svom Facebook profilu i pozvati svoje prijatelje da glasaju za njihovu fotografiju/e i to tako da ju “lajkaju”. Ostaje dojam da neke jako dobre i atraktivne fotografije nisu dobile zaslužan broj glasova, što naravno ni malo ne umanjuje zasluženu pobjedu prve 4 nagrađene fotografije. 

Do samog kraja bilo je vrlo tijesno među prva tri mjesta, pa je tako prvo mjesto dobilo 89 lajkova, drugo 87, a treće 86!

Objavljujemo imena prva četiri nagrađena natjecatelja i sponzore njihovih nagrada koje su osvojili:

1. mjesto osvojio je Zvonimir Jakopović sa fotografijom snimljenom na Velebitu, sa dobivenih 89 lajkova. 
Za prvo mjesto osvojio je vrlo kvalitetnu ceradu za pokrivanj motocikla a koju dodjeljuje Motul Hrvatska i Tehnolub

2. mjesto osvojila je Marina Buhin Nikolić za fotografiju snimljenu u Greberju Ivaničkom, sa 87 lajkova. 
Za drugo mjesto Marina je osvojila set za čišćenje i njegu lanca motocikla koju dodjeljuje moto shop Novema Nova .

3. mjesto osvojio je Branimir Habek sa fotografijom snimljenom u Letovaniću, sa dobivenih 86 lajkova. 
Za treće mjesto Branimir je osvojio kožne rukavice SM Racewear Summertouch 3 koju dodjeljuje moto shop Auto Moto Market .

4. mjesto osvojila Dajana Kreber sa fotografijom snimljenom na Peručkom jezeru, sa dobivena 72 lajka.
Za 4. mjesto Dajana je osvojila nagradu knigu/putopis “Velika avantura malim motorom” autora Josipa Alajbega. Knjigu dodjeljuje moto klub MK Mogila.

Pobjednicima čestitamo i nadamo se da su zadovoljni nagradama a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i više sreće drugi put. 
Također se zahvaljujemo sponozorima koji su se odazvali nagradnoj igri te ih pozivamo da i ubuduće prate naše repoertaže te ukoliko smatraju korisnim i potrebnim uključe se sponzorstvo nekih novih budućih reportaža. 

Čitajte nas i dalje, i lijep pozdrav svima! 

 

Moto Trip Croatia

 

 

Check Also

Poziv fotografima i snimateljima!

Poštovani profesionalni i amaterski snimatelji i fotografi. Udruga Moto Trip Croatia poziva vas na moto …

Održano predavanje u zadarskoj osnovnoj školi

Danas je u zadarskoj osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje održano treće predavanje iz ciklusa Fotografija u geografiji. Gost …