BIKERS FRIENDLY: Pansion Begić, Omiš

Oko 20 km južno od Splita, 2 km prije Omiša, smjestilo se malo primorsko mjesto smješteno u jedinstvenom krajoliku između moćnog Biokova i brojnih prekrasnih uvala s pješčanim plažama.

Pansion Begić udaljen je samo 30 metara od pješčane plaže u Dućama i 2 km od povijesnog grada Omiša. Nudi prostrane sobe s prekrasnim pogledom na more ili planine.

Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo popust od 10% na termine izvan špice turističke sezone. Nudimo i osiguran parking za motocikle na našem posjedu (moto parking – najava potrebna). Također imamo već provjerene rute za bikere, sa posebnim lokacijama uz jadransku magistralu i dalmatinsku Zagoru, te i sami radimo rute sa bikerima.
Kroz naše iskustvo vam možemo pomoći kod manjih kvarova i problema sa našom širokom mrežom suradnika.

Uz širok izbor vodenih sportova i drugih aktivnosti na plaži, koje možete preko nas rezervirati, takoder vam nudimo mogućnost organiziranog izleta na otoke Brač i Hvar te u Split.

U blizini pansiona nalaze se restorani domaće kuhinje, kao i mini market.

Pansion Begić nudi uslugu prijevoza iz zračne luke te sa autobusnog ili željezničkog kolodvora u Splitu. Svakih 30 minuta lokalni autobus vozi iz Splita za Omiš i staje ispred pansiona.

Pansion je otvoren 1972. godine i sada je u 2. generaciji u vlasništvu obitelji Begić. Kuća je kompletno renovirana 2015. godine.

Naš profil na interaktivnoj mapi Bikers Friendly Croatia možete pogledati OVDJE.

Kontakt: Tel.:
+385 21 734 853 
Email: info@pansionbegic.com

Check Also

BIKERS FRIENDLY: CroActive Rafting

CroActive Rafting Centar je obiteljsko poduzeće s dugom tradicijom izvrsnosti (više od 13 godina) u pružanju odličnog rafting iskustva za naše goste. Kao pružatelj rafting aktivnosti u Hrvatskoj, naš tim se sastoji od iskusnih rafting vodiča.

BIKERS FRIENDLY: Izleti s brodom u Baškoj Vodi

Nudimo jednodnevne izlete na dva susjedna otoka Hvar i Brač, gradovi Jelsa i Bol.Program uključuje vožnju brodom, aperitiv, ručak na brodu (mesni, riblji i vegetarijanski menu, salata, vino, sok i voda). U ponudi imamo dva broda