BIKERS FRIENDLY: Buffet Pinia, Rab

Buffet “Pinia” otvorena je 1989. godine i nalazi se u slikovitoj uvali Supetarska Draga na otoku Rabu koja je zbog svojih zaštićenih obala i ACI marine posebno privlačna nautičarima. Nalazimo se oko 10 km udaljeni od stare jezgre Grada Raba na samome ulazu u ACI marinu u Supetarskoj Dragi.
Pored jela sa roštilja u našoj ponudi nalaze se i razna predjela, pašte,rižoti, pizze kao i razne svježe salate koje naši gosti upotpunjuju uživanjem u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi. 

Pinia je baš ono što trebate: lako za pronaći, lako za parkirati, na brzinu nešto pojesti i gas dalje…

Kao Bikers Friendly mjesto kod nas svi motociklisti imaju popust na hranu od 10%.

Vladimir & Petra Tomulić
Supetarska Draga 448
51280 Rab

Email: pinia@pinia.hr
Tel: 00385 (0) 51 776 205
Mob: 00385 (0) 91 205 2570

Check Also

BIKERS FRIENDLY: La Gatta Apartments, Rab

Kuća La Gatta ima 4 apartmana i nalazi se 10 metara od mora i plaže. Apartmani pružaju veličanstven pogled na more. Nakon kupanja na plaži ili večernje šetnje po starom gradu Rabu, možete se opustiti uz roman ili dobar Film (satelitska TV dostupna).

BIKERS FRIENDLY: Stancija Kavali, Zvoneća

Pravo bikers friendly mjesto nalazi se na jednoj od cesta koju često koriste strani motociklisti na putu iz Italije, Austrije i Slovenije, ali i ostali na putu za spomenute zemlje. Stanicja Kavali smještena je na adresi Sušnji 52, 51213 Zvoneća. Ili malo preciznije: 10 km od centra Opatije ili 20 km od cetra Rijeke.