BIKERS FRIENDLY: Buffet Pinia, Rab

Buffet “Pinia” otvorena je 1989. godine i nalazi se u slikovitoj uvali Supetarska Draga na otoku Rabu koja je zbog svojih zaštićenih obala i ACI marine posebno privlačna nautičarima. Nalazimo se oko 10 km udaljeni od stare jezgre Grada Raba na samome ulazu u ACI marinu u Supetarskoj Dragi.
Pored jela sa roštilja u našoj ponudi nalaze se i razna predjela, pašte,rižoti, pizze kao i razne svježe salate koje naši gosti upotpunjuju uživanjem u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi. 

Pinia je baš ono što trebate: lako za pronaći, lako za parkirati, na brzinu nešto pojesti i gas dalje…

Kao Bikers Friendly mjesto kod nas svi motociklisti imaju popust na hranu od 10%.

Vladimir & Petra Tomulić
Supetarska Draga 448
51280 Rab

Email: pinia@pinia.hr
Tel: 00385 (0) 51 776 205
Mob: 00385 (0) 91 205 2570

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Kuća za odmor Piccolo paradiso

Kuća za odmor Piccolo Paradiso nalazi se u Supetarskoj Drazi na otoku Rabu. Od glavne prometnice Rab - Lopar udaljena je samo 50-tak metara ali sasvim dovoljno da uživate u potpunom miru i prekrasnoj prirodi. Pogodna je za smještaj 6 osoba kojima je na raspolaganju tri spavaće sobe, dvije kupaone, kuhinja, blagovaona...

BIKERS FRIENDLY: La Gatta Apartments, Rab

Kuća La Gatta ima 4 apartmana i nalazi se 10 metara od mora i plaže. Apartmani pružaju veličanstven pogled na more. Nakon kupanja na plaži ili večernje šetnje po starom gradu Rabu, možete se opustiti uz roman ili dobar Film (satelitska TV dostupna).