BIKERS FRIENDLY: Gastro kutak Jadro

Ako krenete u obilazak Klisa i kliške utvrde i tragom kliških uskoka ili možda prema Solinu u obilazak moćne drevne Salone, obavezno skrenite s puta prema izvoru rijeke Jadro. Ta oaza nalazi se skrivena u urbanoj džungli Solina, i samo par minuta od Splita. Moguće da ste do sada već prolazili tom cestom ali pojma niste imali kakav raj se nalazi u neposrednoj blizini. A kada ste već skrenuli prema izvoru rijeke Jadro i odlučili malo se osvježiti u hladu onda ćete se ugodno iznenaditi kada vidite Gastro kutak Jadro, još jedan restoran u našoj Bikers Friendly bazi.

DSC 0046Gastro kutak Jadro otvoren je u svibnju 2023.g. a kao odličnu poslovnu priliku prepoznali su ga poznati splitski bajker Hrvoje Dujmović Dujma i njegova poslovna partnerica Suzana Dronjić, također bajkerica. Kažu da čim su ugledali lokaciju i vidjeli mogućnosti da nisu dvojili ni trenutka nego se odmah javili na natječaj, a nakon što su na njemu pobijedili, uhvatili su se posla. Danas Gastro kutak Jadro nudi jela s roštilja, širok izbor marendi, uštipke, peke po narudžbi a moguća je i organizacija raznih domjenaka.

Ovaj lokal odličan je spoj prekrasne prirode, izletišta i dobre hrane. I zato kao pravi bajkeri, vlasnici pozivaju i sve bajkere koji se nađu na ovoj ruti da navrate i uživaju u njihovoj gastronomskoj ponudi. Naravno, tu je i popust od 10% koji se odnosi na ukupan račun ukoliko se konzumira hrana. Ukoliko dolazite tokom zime kada vaši motocikli spavaju zimski san, jednostavno pokažite osoblju online letak koji se nalazi u ovoj fotogaleriji s oznakom “10% discount” i popust ćete realzirati bez obzira kojim prijevoznim sredstvom došli.

Ispred objekta veliki je parking, u neposrednoj blizini je rijeka Jadro i šetnica koja vodi do samog izvora. Jednostavno, odlično mjesto koje je uvršteno u našu bazu i dobilo našu oznaku MOTO TRIP CROATIA – BIKERS FRIENDLY.

Gastro kutak Jadro uvršten je i na našu interaktivnu kartu bikers friendly mjesta u Hrvatskoj te ga i tamo možete pronaći a klikom na karti na njihovu adresu navigacija će vas dovesti točno do restorana.

Ukoliko planirate neko veće društvo i imate neku posebnu želju u vezi hrane slobodno ih kontaktirajte na broj telefona 091 611 7625. Adresa je: Put Majdana 50, Solin.

Profil restorana Gastro Kutak Jadro na našoj Bikers Firendly interaktivnoj mapi možete vidjeti ovdje.

Ukoliko želite i vaše usluge uvrstiti u našu interaktivnu mapu Bikers Firendly kako bi vas putnici motoristi mogli lakše pronaći, pošaljite nam upit na Email: mototripcroatia@gmail.com