BIKERS FRIENDLY: Restoran Morčić, Rijeka

Našoj Bikers Friendly obitelji pridružio se još jedan riječki bajker ali i uspješan ugostitelj Kristijan Babić u bajkerskom svijetu poznatiji kao Kikaš, sa svojim restoranom Morčić.
Restoran Morčić je uspješna obiteljska priča bazirana na domaćoj tradicionalnoj kuhinji s naglaskom na gotova jela.
Veliko parkiralište za vaše dvokotačne a i one druge ljubimce kao i jednako veliko srce domaćina. Kao Bikers Friendly mjesto svim bajkerima daju10% popusta na konzumaciju hrane i pića. Ukoliko kao bajkeri dolazite u zimskom periodu pokažite letak koji se nalazi u ovoj galeriji kako biste ostvarili popust.

DSC 0079Kao što vidite, sve ovo nisu neki nepoznati lokali kojima treba promidžba jer loše rade, kako bi rekli neki zlobnici. To su sve renomirana ugostiteljska imena koja su prepoznala naš projekt kao dobru i korisnu stvar i to nam znači da smo na dobrom putu. 

Profil restorana Morčić na našoj Bikers Firendly interaktivnoj mapi možete vidjeti ovdje.

Ukoliko želite i vaše usluge uvrstiti u našu interaktivnu mapu Bikers Firendly kako bi vas putnici motoristi mogli lakše pronaći, pošaljite nam upit na Email: mototripcroatia@gmail.com 

 
 
 
 
 

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Marmota Taqueria – Mexican street food

Ako ste bajker i prolazite u blizini Kukuljanova obavezno navratite do nas i kušajte naše meksičke specijalitete! Naravno, uz bajkerski popust!

BIKERS FRIENDLY: Stella Maris, Klenovica

Stella Maris je obiteljski vođeni pansion koji svojim gostima nudi usluge noćenje s doručkom i polu pansionom. Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo popust 10% na usluge smještaja.