BIKERS FRIENDLY: Restoran Morčić, Rijeka

Našoj Bikers Friendly obitelji pridružio se još jedan riječki bajker ali i uspješan ugostitelj Kristijan Babić u bajkerskom svijetu poznatiji kao Kikaš, sa svojim restoranom Morčić.
Restoran Morčić je uspješna obiteljska priča bazirana na domaćoj tradicionalnoj kuhinji s naglaskom na gotova jela.
Veliko parkiralište za vaše dvokotačne a i one druge ljubimce kao i jednako veliko srce domaćina. Kao Bikers Friendly mjesto svim bajkerima daju10% popusta na konzumaciju hrane i pića. Ukoliko kao bajkeri dolazite u zimskom periodu pokažite letak koji se nalazi u ovoj galeriji kako biste ostvarili popust.

DSC 0079Kao što vidite, sve ovo nisu neki nepoznati lokali kojima treba promidžba jer loše rade, kako bi rekli neki zlobnici. To su sve renomirana ugostiteljska imena koja su prepoznala naš projekt kao dobru i korisnu stvar i to nam znači da smo na dobrom putu. 

Profil restorana Morčić na našoj Bikers Firendly interaktivnoj mapi možete vidjeti ovdje.

Ukoliko želite i vaše usluge uvrstiti u našu interaktivnu mapu Bikers Firendly kako bi vas putnici motoristi mogli lakše pronaći, pošaljite nam upit na Email: mototripcroatia@gmail.com 

 
 
 
 
 

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Kuća za odmor Piccolo paradiso

Kuća za odmor Piccolo Paradiso nalazi se u Supetarskoj Drazi na otoku Rabu. Od glavne prometnice Rab - Lopar udaljena je samo 50-tak metara ali sasvim dovoljno da uživate u potpunom miru i prekrasnoj prirodi. Pogodna je za smještaj 6 osoba kojima je na raspolaganju tri spavaće sobe, dvije kupaone, kuhinja, blagovaona...

BIKERS FRIENDLY: La Gatta Apartments, Rab

Kuća La Gatta ima 4 apartmana i nalazi se 10 metara od mora i plaže. Apartmani pružaju veličanstven pogled na more. Nakon kupanja na plaži ili večernje šetnje po starom gradu Rabu, možete se opustiti uz roman ili dobar Film (satelitska TV dostupna).