BIKERS FRIENDLY: Stancija Kavali, Zvoneća

Pravo bikers friendly mjesto nalazi se na jednoj od cesta koju često koriste strani motociklisti na putu iz Italije, Austrije i Slovenije, ali i ostali na putu za spomenute zemlje. Stanicija Kavali smještena je na adresi Sušnji 52, 51213 Zvoneća. Ili malo preciznije: 10 km od centra Opatije, 20 km od centra Rijeke

Stancija Kavali u potpunosti je prilagođena motoristima, raspolaže sa 4 sobe svaka sa vlastitom kupaonicom i kreveti se mogu razdvojiti maksimalno za 9 osoba, a na raspolaganju je i garaža sa osnovnim alatima za motore.

Oko kuće nalazi se dodatni veći parking u hladu, pa je tako stancija Kavali u potpunosti spremna primiti i organizirane grupe bajkera.

No tu bikers friendly ponuda ne završava. Vlasnik Hrvoje i sam je dugogodišnji motociklist te vam osim spomenutih usluga može ponuditi i podršku u obliku servisnih informacija, transport motora u kvaru i svu ostalu logistiku za svoje goste bikere. 

I naravno, kao bikers friendly mjesto Stancija Kavali svim bajkerima nudi i popust od 10% do 15% ovisno o veličini grupe. Za individualne goste popust je 10%.

Kao i sva ostala mjesta iz naše Bikers Friendly baze možete ga pronaći na interaktivnoj mapi Hrvatske: Stancija Kavali

Kontakt: +385915186681 Hrvoje 

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Kuća za odmor Piccolo paradiso

Kuća za odmor Piccolo Paradiso nalazi se u Supetarskoj Drazi na otoku Rabu. Od glavne prometnice Rab - Lopar udaljena je samo 50-tak metara ali sasvim dovoljno da uživate u potpunom miru i prekrasnoj prirodi. Pogodna je za smještaj 6 osoba kojima je na raspolaganju tri spavaće sobe, dvije kupaone, kuhinja, blagovaona...

BIKERS FRIENDLY: La Gatta Apartments, Rab

Kuća La Gatta ima 4 apartmana i nalazi se 10 metara od mora i plaže. Apartmani pružaju veličanstven pogled na more. Nakon kupanja na plaži ili večernje šetnje po starom gradu Rabu, možete se opustiti uz roman ili dobar Film (satelitska TV dostupna).