BIKERS FRIENDLY: Pizzeria Oliva, Čavle

Oliva restoran je mjesto gdje se obrok pretvara u istinsko zadovoljstvo! Naša ponuda jela predstavlja spoj strastvene kuhinje i bogatih okusa. Od raskošnih pizza s najsočnijim nadjevima, preko obilatih mesnih jela, do ukusnih sendviča i hamburgera, svaki obrok kod nas je pravo gurmansko iskustvo.

S ponosom nudimo obilne porcije hrane kako bismo vas zasitili i ostavili osjećaj zadovoljstva. Ako preferirate udobnost svog doma, ne brinite – naša usluga dostave hrane osigurava da isti izvanredni okusi stignu ravno do vaših vrata.

Izaberite svoje omiljene delicije iz našeg raznolikog jelovnika, naručite i prepustite se uživanju u hrani. Oliva je više od restorana – to je mjesto gdje se veličanstveni okusi stapaju s udobnošću vašeg doma. Dođite ili naručite danas i iskusite vrhunski spoj okusa i udobnosti.

Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo 10% popusta na cijeli račun (uz konzumaciju hrane).

Veliki parking odmah uz terasu lokala! 

Naš profil na Bikers Friendly interaktivnoj mapi možete vidjeti OVDJE.

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Apartment Mariva, Rijeka

Ovaj klimatizirani apartman ima 3 spavaće sobe za 5 osoba, besplatni WI-FI, besplatno parkiralište ispred apartmana, Android Smart TV te kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom.

BIKERS FRIENDLY: Lovački dom VEPAR, Lukovo

Lovački dom Vepar smješten je u šumskom predjelu Vinodolske općine točnije mjesta Bribir, udaljen svega 20 minuta od mora. Nalazi se na cesti Fužine - Novi Vinodolski. Okružen je prirodom i zelenilom koje pruža mir i predivan odmor.