BIKERS FRIENDLY: Marmota Taqueria – Mexican street food

MARMOTA TAQUERIA je pokretna ugostiteljska radnja koja nudi iznimno ukusnu meksičku hranu. Većinu vremena locirani smo na samom ulazu u općinu Čavle, na glavnoj žili kucavici koja povezuje Autocestu A6 s Kukuljanovom, neposredno nakon skretanja za Mavrince. 

Burrito, Quesadilla, Chimichanga, Tacos, Chili con Carne, samo je dio gastro ponude koju možete ‘zaliti’ s corona pivom ili pak Tequilom, te naručiti po vlastitom ukusu po pitanju ljutine, a jedan sastojak dolazi direktno iz Meksika 

Osim na Kukuljanovu često nas možete vidjeti na raznim food festivalima a kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima dajemo 10% popusta na našu hranu.

Otvoreni smo svakodnevno, osim subote i nedjelje, od 10 do 19 sati, a narudžbe su moguće na +3859159012881 ili na +385997368217.

Naša adresa je: Bujanovo, 51218, Mavrinci

Naš profil na interaktivnoj bikers friendly mapi možete pogledati OVDJE.

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Stella Maris, Klenovica

Stella Maris je obiteljski vođeni pansion koji svojim gostima nudi usluge noćenje s doručkom i polu pansionom. Kao Bikers Friendly mjesto svim motociklistima odobravamo popust 10% na usluge smještaja.

BIKERS FRIENDLY: Buffet Pinia, Rab

Pored jela sa roštilja u našoj ponudi nalaze se i razna predjela, pašte,rižoti, pizze kao i razne svježe salate koje naši gosti upotpunjuju uživanjem u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi.  Kao Bikers Friendly mjesto kod nas svi motociklisti imaju popust na hranu od 10%.