BIKERS FRIENDLY: Dock 69, otok Rab

U nizu bikers friendly mjesta dodajemo jedno itekako bikers friendly mjesto a radi se o restoranu Dock 69 na otoku Rabu. Razloga zašto je ovo mjesto posebno ima nekoliko pa krenimo redom. Konobari u Docku 69 su bajkeri. Kulturni, uslužni, ljubazni, diskretni i vrlo profesionalni. Kada niste baš sigurni što biste pojeli i popili oni će vam spremno nešto preporučit. A hrana  Docku 69 je izvrsna. Pizze su među najboljima na Rabu a to su i ostala jela; od ribljih specijaliteta i plodova mora pa sve do raznih tjestenina. Osim što je ukusno i maštovito dekorirano, hrana u Docku 69 ima i pristojne cijene.

DSC 0075S obzirom na kvalitetu i lokaciju u ovome sveopćem ludilu oko cijena moglo bi se očekivati i više cijene. Međutim, kao što rekoh cijene su pristojne i u skladu s kvalitetom koja se nudi. 

Dock je otvoren od 11.30 h ali ako želite ručati moći ćete to od 13.00 h. Velika prednost Docka 69 je lokacija. Smješten je uz hotel Inernational na samoj rpaskoj rivi i nikako ga ne možete promašiti. Svi oni koji su na Rabu bili na našem moto eventu MTC FELIX ARBA ali i svi oni koji inače dolaze na Rab, sigurno će vam potvrditi sve ove naše hvalospijeve upućene na račun ovog rapskog restorana. .

Da bi zaokružili priču o Docku 69 kao pravom bikers friendly mjestu treba dodati da kao bikeri imate 20% popusta u ovome restoranu na sve što pojedete i popijete. Dovoljno je pokazati ovaj naš online letak Dock 69 i to je to! 

Dakle, kada dođete na Rab, uputite se na rivu u Rabu i otprilike na sredini rive vidjet ćete DOCK 69. 
Adresa je: Obala kralja Petra Krešimira IV, a ukoliko želite rezervirati stol možete to učini na  051 602 000

Profil restorana Stella na našoj Bikers Firendly interaktivnoj mapi možete vidjeti ovdje.

Ukoliko želite i vaše usluge uvrstiti u našu interaktivnu mapu Bikers Firendly kako bi vas putnici motoristi mogli lakše pronaći, pošaljite nam upit na Email: mototripcroatia@gmail.com 

 

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Kuća za odmor Piccolo paradiso

Kuća za odmor Piccolo Paradiso nalazi se u Supetarskoj Drazi na otoku Rabu. Od glavne prometnice Rab - Lopar udaljena je samo 50-tak metara ali sasvim dovoljno da uživate u potpunom miru i prekrasnoj prirodi. Pogodna je za smještaj 6 osoba kojima je na raspolaganju tri spavaće sobe, dvije kupaone, kuhinja, blagovaona...

BIKERS FRIENDLY: La Gatta Apartments, Rab

Kuća La Gatta ima 4 apartmana i nalazi se 10 metara od mora i plaže. Apartmani pružaju veličanstven pogled na more. Nakon kupanja na plaži ili večernje šetnje po starom gradu Rabu, možete se opustiti uz roman ili dobar Film (satelitska TV dostupna).