BIKERS FRIENDLY: Vila Stella, Sveti Juraj (Senj)

Vila Stella nalazi se u selu Donja Smokvica kraj Svetog Jurja. Od Jadranske magistrale, vrhunske ceste za  vožnju motora, objekt je udaljen 600 metara. Kuća za odmor s grijanim bazenom, vanjskim kaminom te 600 m2 dvorišta s brojnim sadržajima: stolni tenis, košarka, bagminton, ljuljačke, tobogan …

DSC 0275Sama kuća smještena je u Parku prirode Sjeverni Velebit, u selu s nekoliko stalnih stanovnika , no istovremeno je udaljena 900 metara od najbliže plaže, kampa i restorana. Sveti Juraj je na 3 km, a Senj na 12 km od kuće.
U kući su tri sobe, dvije kupaone, kuhinja s dnevnim boravkom i možemo primiti do 8 osoba. U predsezoni i posezoni imamo posebne  akcijske cijene za dvije osobe. Parking je velik i osim nenatkrivenog dijela ima hlad ispod maslina i hrasta za 4 motora.
 
Od nas možete isplanirati razne rute: magistralom prema Rijeci, Opatiji, Krku ili prema Karlobagu i Zadru; prema predivnim otocima Rabu i Pagu; prema Otočcu, Vrila Gacke, Kuterevo; prema Plitvičkim jezerima, prema Otočcu, Gospić, Baške Oštarije, Karlobag … Sve ovo vam možemo preporučiti jer smo i sami prošli te rute motorom. Ceste su izvrsne za vožnju i nema gužvi tako da možete uživati u vožnji i predivnom krajoliku.
 
Nakon napornog puta odmorite se i osvježite u našoj kući s grijanim bazenom i brojnim sadržajima za odmor i opuštanje. Za bajkere i one koji dolaze automobilom a dokažu da su bajkeri ? 10% popusta.
 
Adresa : Volarice 238, Sveti Juraj
Kontakt: Alen Bakarčić 
Mob 091-5428666
 

Profil Villa Stella na našoj Bikers Firendly interaktivnoj mapi možete vidjeti ovdje.

Ukoliko želite i vaše usluge uvrstiti u našu interaktivnu mapu Bikers Firendly kako bi vas putnici motoristi mogli lakše pronaći, pošaljite nam upit na Email: mototripcroatia@gmail.com