Fotografiranje bajkerica diljem Hrvatske

Moto Trip Croatia ovu 2022. godinu posveto je ženama motoristicama pa će tako u sklopu projekta Na dva kotača protiv predrasuda biti objavljen niz reportaža o ženama bajkericama.

Riječ je o individualnim reportažama o raznim ženama koje uz svoje privatne poslove voze i motocikle. Među njima ima žena raznih zanimanja, profila, obrazovanja i društvenih statusa, ali ljubav prema motociklima ih okuplja i briše sve razlike među njima, isto kao i među muškarcima.

ri2Osim tih reportaža, u sklopu projekta Na dva kotača protiv predrasuda, Moto Trip Croatia organizira grupno fotografiranje motoristica na četiri lokacije u Hrvatskoj, a to su: Rijeka, Slavonski Brod, Karlovac i Zadar. Ove četiri lokacije predstavljaju  četiri regije; 1. Istra, Primorje i Gorski kotar, 2. Slavonija i Baranja, 3. Središnja i Sjeverna/sjeverozapadna Hrvatska, i 4. Dalmacija. Naravno svatko iz bilo kojeg kraja Hrvatske može doći na bilo koje od tih fotografiranja ili na sva četiri. 

Grupno fotografiranje će se odvijati na točno određeni datum a izgledat će recimo nešto poput milenijske fotografije pa je zato poželjno da se okupi što veći broj motoristica.  

Prvo fotografiranje biti će u Rijeci u nedjelju 22.05.2022.g. na lokaciji Molo Longo sa poznatim riječkim vizurama u pozadini.

Točno vrijeme odredit će se naknadno a da bi ste bli u toku pratite Facebook stranicu Moto Trip Croatia i događaj koji će biti kreiran za ovu priliku. U slučaju lošeg vremena fotografiranje će se odgoditi za neki drugi datum. Dakle, nedjelja 22.05.2022.g.u Rijeci na Molo Longo! Za GPS lokaciju klikni ovdje!

ri3aSlijedeće fotografiranje biti će u nedjelju 3. srpnja na ranču Ramarin u mjestu Garčina u blizini Slavonskog Broda i na njemu će se okupiti motoristice iz cijele Slavonije i Baranje. 

Nakon toga slijedi fotografiranje za sjevernu u srednju Hrvatsku u Karlovcu a za kraj ostaje fotografiranje za cijelu Dalmaciju koje će se održati negde oko Zadra.

 

EDIT: Kako je prošao 1. Photo Meeting u Rijeci možete vidjeti ovdje: Povijesni skup hrvatskih bajkerica u Rijeci

 

MTC 

Check Also

Žene koje ruše stereotipe

Biti žena u ovom svijetu nije ni malo lako. I nije to samo fraza s …