3. Photo Meeting za motoristice u Karlovcu 24. srpnja!

Ideja o okupljanju motoristica na zajedničko fotografiranje i kratko popodnevno druženje naišla je na odličan odaziv. Na samom početku računali smo ako prvu godinu uspijemo okupiti po 20-tak motoristica na svakoj od četiri lokacije biti će to uspjeh. Na prvom photo meetingu u Rijeci koji je održan 22. svibnja okupilo se 34 motora sa 36 žena. Iznad svih očekivanja!

DSC 0468Žene koje su stigle iz istarske i primorsko goranske županije, ali i jedna iz Zagreba, bile su složne oko toga da je ovo odlična ideja i da treba postati tradicionalno okupljanje sa malo bogatijim sadržajem. Slijedeći, drugi po redu Photo Meeting trebao je biti održan u lipnju za područje Slavonije i Baranje ali zbog lošeg vremena odgođen je za nedjelju 3. srpnja na ranču Ramarin u blizini Slavonskog Broda. Za taj meeting prijavilo se do sada 36 motoristica iz Slavonije i Baranje i po jedna iz Istre i Zagreba. 

Ovim prilikom najavljujemo i 3. po redu Photo Meeting koji će se održati 24. srpnja 2022.g. u Karlovcu ispred muzeja/slatkovodnog akvarija Aquatika. Ovaj meeting prvenstveno je namijenjen motoristicama s područja ovih županija: zagrebačka, karlovačka, sisačko moslavačka, krapinsko zagorska, varaždinska, međimurska, koprivničko križevačka, grad Zagreb.

Također pozivamo i sve motoristice koje su bila u Rijeci i koje će biti u Sl. Brodu da se i one pridruže. 

Pa evo cure, počnite glancati vaše dvokotačne ljubimce i vidimo se u Karlovcu 24. srpnja u 17.00 sati ispred muzeja/slatkovodnog akvarija Aquatika! (Klikni za google maps lokaciju )

Prijavite vaš dolazak na Email: mototripcroatia@gmail.com kako bismo znali za koliki broj trebamo sve organizirati.

Check Also

Bogat program na moto eventu za bajkerice MTC FELIX ARBA

MTC FELIX ARBA moto & photo event za bajkerice održava se na otoku Rabu od 26. …

Moto & Photo event for female bikers

MTC FELIX ARBA will be held on the island of Rab from May 26 to …