BIKERS FRIENDLY: Buffet Stella, Bartolovci

Ovaj puta predstavljam jedan potpuno novi Bikers Friendly restoran, tj. buffet, koji je tek nedavno otvoren. Vlasnik je mladi dečko Tomislav Bojko bez dosadašnjeg iskustva u ugostiteljstvu, ali ako je suditi po tome kako mu je djed nekada davno imao uspješan ugostiteljski lokal u Sarajavu, onda ni za Tomislava nema straha. Uostalom, danas itekako treba pozdraviti i podržati svaku poslovnu ideju mladih ljudi. Restoran se zove Stellla a nalazi se u mjestu Bartolovci u Brodsko posavskoj županiji, nedaleko Slavonskog Broda. Lokal se nalazi na adresi Ulica sv. Bartola 1, Bartolovci, a ako pogledate Google map vidjet ćete da se radi o raskrižju magistralnih cesta koje povezuju Slavonski Brod, Novu Gradišku, Požegu… Svi koji idu iz smjera Đakova i Sl. Broda prema Novoj Gradišci i Požegi moraju proći ovom cestom. 

DSC 0036Dakle, lokacija je savršena, parking velik i odmah uz cestu, a lokal ima dovoljan broj stolova i može primiti i veću grupu. 

Iako ljudi znaju biti skeptični prema novim restoranima garancija za dobru klopu u Stelli je iskusni kuhar pa se tako na meniju mogu pronaći dnevna jela / marende za one koji žele pojesti nešto brzo i toplo (restana piletine, čobanac, bolognese itd.). Osim toga u Stelli možete pojesti i pizzu, mesna jela, ali i soma, šarana itd. 

Cijene su itekako atraktivne, pogotovo nama koji više vremena provodimo uz jadransku obalu. Da bi Stella osim po lokaciji, parkingu i ponudi bila baš bikers friendly mjesto mladi vlasnike se pobrinuo s dodatnim popustom za bajkere od 10%. Popust se odnosi na hranu.

Dovoljno je da dođete svojim motociklima i popust je osiguran, ali ako dolazite tokom zime kada motori spavaju zimski san na naslovnici ove naše web stranice ili ovdje u galeriji ispod teksta možete pronaći kupon koji ćete pokazati konobaru. 

Dakle, novo Bikers Friendly mjesto u našoj bazi je restoran Stella, na adresi Ulica sv. Bartola 1, Bartolovci

Profil restorana Stella na našoj Bikers Firendly interaktivnoj mapi možete vidjeti ovdje.

Ukoliko želite i vaše usluge uvrstiti u našu interaktivnu mapu Bikers Firendly kako bi vas putnici motoristi mogli lakše pronaći, pošaljite nam upit na Email: mototripcroatia@gmail.com