Poziv fotografima i snimateljima!

Poštovani profesionalni i amaterski snimatelji i fotografi. Udruga Moto Trip Croatia poziva vas na moto spektakl MTC FELIX ARBA koji će se održati na otoku Rabu od 26. do 28. svibnja 2023. godine. S obzirom da se radi o photo meetingu na kojemu će sudjelovati veliki broj žena motoristica i da će se voziti veliki defile po otoku Rabu s nekoliko foto punktova, htjeli bismo ovaj događaj pokriti na kvalitetan način pa vas ovim putem pozivamo na suradnju.

Amaterskim fotografima pojedincima ili grupama iz foto klubova na žalost ne možemo platiti putne troškove i smještaj ali kao i sudionicima ovog događaja možemo ponuditi povlaštenu cijenu smještaja i popuste u rapskim restoranima.

20Naša ideja je da ovaj događaj vi iskoristite za usavršavanje vaših fotografskih vještina ili kao foto radionicu za vaše članove a mi bi smo uz vašu pomoć cijeli događaj kvalitetno pokrili sa fotografijama. I naravno, svi skupa bismo se dobro zabavili i proveli. 
Uz promociju moto turizma u Hrvatskoj i podršku ženama motoristicama, ovaj događaj je i promocija kulturne, povijesne i prirodne baštine otoka Raba pa će tako u sklopu cijelog događaja biti jako puno atraktivnih lokacija i kadrova za fotografiranje i snimanje. Od stare gradske jezgre Raba, crkve sv. Petra u Supetarskoj Drazi, pa sve do atraktivnih lokacija u Loparu, rajske plaže, vidikovca Zlatni zalaz itd., a sve to uz stotinu žena na motociklima! Ne sumnjamo da će biti snimljeno na tisuće atraktivnih fotografija i sati i sati video materijala. Točan i detaljan program možete vidjeti pročitati ovdje: Atraktivan i bogat program na moto eventu MTC FELIX ARBA .
 
Svjesni smo da profesionalci žive od svog zanata ali možda i među njima ima nekog tko ovaj događaj vidi kao priliku za promociju svog rada ali i možda želi podržati našu ideju i rad svojim doprinosom. 

Ukoliko ima zainteresiranih molim da nam se javite na email: mototripcroatia@gmail.com 
 
 

Check Also

Održano predavanje u zadarskoj osnovnoj školi

Danas je u zadarskoj osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje održano treće predavanje iz ciklusa Fotografija u geografiji. Gost …

Reportaže Moto Trip Croatia kao tema na Festivalu znanosti

Festival znanosti je manifestacija koja se na razini cijele Hrvatske ove godine održava od 2. …