Postani dio naše Bikers Friendly obitelji!

Što je Bikers Friendly? Ukratko, to je arhiva raznih djelatnosti za one koji žele svoje usluge označiti kao posebno prijateljski naklonjene motoristima. Konkretno, to mogu biti; hoteli, restorani, kafići, apartmani, hosteli, OPG-ovi itd. Nuditi se može hrana, piće, spavanje, ali i razni popusti i pomoć na cesti.Recimo nađete se neradnim danom u nekome gradu i pukla vam je guma ili se dogodio neki drugi kvar, dobro je znati neko mjesto na kojemu možete potražiti pomoć. Za one koji puno putuje dobro je uvijek znati gdje ima povoljan smještaj sa sigurnim parkingom gdje je dobra hrana itd.

a6 flyer 27367Iz tih razloga pokrenuli smo svoju bazu podataka takvih mjesta ali nju ne mogu drugi nadopunjavati nego isključivo mi, udruga Moto Trip Croatia, sa onim partnerima s kojima dogovorimo suradnju.

Nakon što sve dogovorimo radimo web objavu na našoj stranici u kojoj detaljno opisujemo uslugu, lokaciju, cijene, kontakt, fotografije… A potom i sve to uvrštavamo u posebnu interaktivnu mapu koju smo razvili baš za ovu uslugu. Posebno je zanimljiva mapa koja nije aplikacija ali ju se može spremiti na početni zaslon mobitela i od tamo je dostupna jednim klikom u bilo kojem trenutku.

Zadnji korak je dobivanje posebne oznake MOTO TRIP CROATIA – BIKERS FRIENDLY koju svaki objekat postavlja na vidljivo mjesto na ulazu a koje ostalim motoristima označava bikers friendly mjesto.

Od kada smo pustili interaktivnu mapu u funkciju pokazao se ogroman interes i motorista ali i davatelja usluga. Mapa je orginalno dostupna na adresi https://viewer.mapme.com/moto-trip-croatia-bikers-friendly ali ukoliko se zaboravi ova adresa može joj se pristupiti s naše web stranice www.mototripcroatia.com .

Kako bi mapa uvijek ostala besplatna za sve motoriste davatelji usluga plaćaju godišnju članarinu u bazi podataka.

Ukoliko želite i vi vašu uslugu uvrstiti u našu bazu za motoriste javite nam se na Email: mototripcroatia@gmail.com kako bismo dogovorili detalje suradnje.