BIKERS FRIENDLY: OPG Vidović, obiteljska vinarija na Visu

Vinarija OPG Vidović nalazi se u Dračevom polju na otoku Visu, koje je odavnina poznato po crvenoj zemlji crvenici koju višani zovu ”Tarac”.
U kombinaciji s najviše sunčanih sati u Lijepoj našoj i mediteranskom klimom, njihova loza daje vrhunske rezultate. Koriste samo ekološke tehnike proizvodnje te nastoje održati vino najbolje što mogu za sebe i buduće generacije. Njihov vinograd star je oko 30 godina, zapravo, ovaj vinograd postoji kontinuirano već više stotina godina a obitelj Vidović nastavlja tradiciju.

dsc 0054Mlada su vinarija osnovana na starim temeljima tradicijskog vinogradarstva i vinarstva otoka Visa čiji cilj je kroz okus vina prikazati dušu otoka.
Obitelj Vidović nudi degustaciju 4 vrste vina uz pogaču od slane ribe. Prodaju vino, ulja, džemove itd.  Kao Bikers Friendly pozivaju sve motoriste da svrate na njihovo gospodarstvo i da, razgledaju, kušaju, odmore a i nude popust od 10% na sve njihove proizvode. 
Ako dolazite na Vis obavezno ih posjetite i uživajte u njihovim proizvodima, hladu šumice i osiguranom parkingu za vaše motocikle.

 Adresa: Šćulino 6, Dračevo Polje, otok Vis

Profil na našoj interaktivnoj karti možete vidjeti OVDJE

Ukoliko i vi želite vašu uslugu uvrstiti u ovu interaktivnu kartu kao bikers frinedly kontaktirajte nas putem Emaila: mototripcroatia@gmail.com 

 

 

 

Check Also

BIKERS FRIENDLY: Izleti s brodom u Baškoj Vodi

Nudimo jednodnevne izlete na dva susjedna otoka Hvar i Brač, gradovi Jelsa i Bol.Program uključuje vožnju brodom, aperitiv, ručak na brodu (mesni, riblji i vegetarijanski menu, salata, vino, sok i voda). U ponudi imamo dva broda

BIKERS FRIENDLY: Gastro kutak Jadro

Ako krenete u obilazak Klisa i kliške utvrde i tragom kliških uskoka ili možda prema …