Interaktivna karta Bikers Friendly Croatia

Krajem 2023.g. počela je sa radom interaktivna mapa udruge Moto Trip Croatia koja prikazuje bikers friendly mjesta u Hrvatskoj. Bikers Friendly ponuda može biti različita: hoteli, restorani, kafići, apartmani, hosteli, vulkanizeri, servisi, OPG-ovi, seoska imanja itd., ali isto tako to mogu biti i neka mjesta poput moto i auto klubova ili kafića u kojima motoristi mogu u svakom trenutku zatražiti pomoć ukoliko se nađu u nekoj nevolji na putu. Ova mapa namijenjana je svim motoristima koji putuju Hrvatskom i potpuno je besplatna bez ikakvih registracija i prijava

Također je i vrlo jednostavna za pretraživanje i korištenje. 

OBJAVA NA WEB STRANICI I INTERAKTIVNOJ MAPI

Ukoliko želite vašu ponudu uvrstiti na našu interaktivnu mapu moramo provjeriti zadovoljavate li neke osnovne uvjete te koliki popust dajete motociklistima. Nakon što sve dogovorimo vašu uslugu uvrštavamo na interaktivnu mapu i na našu web stranicu. 

Svi koji nude svoje usluge kao bikers friendly plaćaju godišnju članarinu isključivo iz razloga kako bi se na taj način moglo nastaviti održavati i ažurirati interaktivnu mapu a čija izrada i sve ostalo oko nje poprilično košta. 

Dakle, za motocikliste karta je BESPLATNA, a oni koji nude svoje bikers friendly usluge plaćaju godišnju članarinu.

DODATNI SADRŽAJ NA INTERAKTIVNOJ MAPI

Kartu smo dodatno dopunili i sa našim prijedlozima za izlete koje inače objavljujemo na našoj web stranici. Označeni su posebnom ikonom i kao skraćena verzija sadrže osnovne informacije i nekoliko fotografija a klikom na MORE INFO otvara se poveznica na našoj web stranici na kojoj se nalazi opširnija reportaža i cijela fotogalerija. Na taj način krajnji korisnik ove mape dobiva atraktivniji sadržaj pa tako na jednom mjestu može pronaći ideju kuda ići na vikend vožnju ali i gdje prespavati, jesti itd. 

Uz bikers friendly mjesta i moto izlete, na mapu smo uvrstili i kategoriju EVENTS koja donosi razne događaje koji bi mogli zanimati korisnike ove mape. Kao primjer uvrstili smo naš moto event za bajkerice MTC FELIX ARBA, a ostali događaji ovise o interesu koje se bude pokazao, kako od strane korisnika tako i od strane onih koji nude usluge. 

Kako izgleda i kako funkcionira karta možete vidjeti na ovome linku: https://viewer.mapme.com/moto-trip-croatia-bikers-friendly . Ako zaboravite link lako ga je pronaći tako da dođete na našu web stranicu  www.mototripcroatia.com  i u glavnom meniju kliknete na Interaktivna mapa Bikers Friendly.

Savjet: otvorite link na svome mobitelu u Chrome pregledniku i potom u gornjem desnom kutu kliknite na tri točkice i onda odabertie opciju “Dodaj na početni zaslon“. Tako ćete imati ikonu na svome mobitelu uz ikone ostalih aplikacija (Facebook, Viber, Gmail itd.) i jednim klikom otvarate kartu i tražite što vam treba.

DSC 0106 3KORIŠTENJE INTERAKTIVNE MAPE

Samo korištenje karte je vrlo jednostavno: prvo vam se otvara logo i glavni izbornik koji možete prstom pomaknuti gore ili dolje. Ukoliko pomaknete gore otvorit će vam se popis kategorija a u njima otvarate profile koji vas zanimaju. Ako prstom povučete logo prema dolje otvara vam se cijela karta Hrvatske i na njoj su ikone po raznim mjestima. Zumirate kartu na dijelu Hrvatske koji vas zanima i klikom na ikone otvarate opet profile objekata. 

Na profilu objekta imate njihove adrese a klikom na adresu otvara vam se Google navigacija. Ispod svakog profila objekta nalazi se link “More info” koji vas vodi na objavu o tome lokalu koja se nalazi na našoj web stranici. Na taj način zatvara se krug objava na web stranici i interaktivnoj karti. 

Sve u svemu vrlo jednostavno i praktično, kako za motocikliste tako i za one koji žele ponuditi svoju uslugu kao bikers friendly. 

Ukoliko želite ostati dio naše Bikers Friendly obitelji pošaljite nam upit na Email: bikersfriendly1@gmail.com .