Što je Bikers Friendly i kako funkcionira?

Bikers Friendly je baza podataka u kojoj se nalaze razne djelatnosti razvrstane u nekoliko kategorija. Tako se recimo u njoj mogu naći restorani, hoteli, kafići, apartmani itd. Usluga se prvo objavljuje na našoj web stranici sa detaljnim opisom i bogatom fotogalerijom a sve to radimo mi. Nakon toga tu istu uslugu uvrštavamo u našu novu aplikaciju / interaktivnu kartu Hrvatske na kojoj se nalaze svi iz naše baze. Da bi se uvrstilo u bazu potrebno je prvo javiti se nama u udrugu Moto Trip Croatia kako bi se dogovorilo daljnju suradnju.
Interaktivna karta je prilagođena za pregledavanje na PC/laptopu i na mobitelu.

DSC 0039

Nakon što se otvori karta prvo se pojavi logo i opis o čemu se uopće radi, a isti logo moguće je jednostavno pokretom prsta maknuti gore ili dolje. Ako ga pomaknemo gore otvori se popis kategorija a klikom na svaku kategoriju otvaramo popis objekata dodanih u nju. Ukoliko izaberemo neki restoran pojavit će nam se fotografije, opis, kontakt itd.
Ako početni logo spustimo dolje pojavljuje nam se karta Hrvatske i ikone koje po određenim mjestima pokazuju bikers friendly mjesta. Klikom na ikonu opet se otvara profil i možemo pregledavati fotografije, opis itd. Kada se klikne na adresu objekta odmah se otvara Googlova navigacija i vodi vas do objekta. Interaktivna karta je potpuno besplatna za sve motoriste i svatko ju može koristiti bez ikakvih ograničenja.

Oni koji žele svoju ponudu uvrstiti u našu bazu plaćati će godišnju članarinu za članstvo u bazi podataka kako bismo s time mogli održavati i i dalje nadograđivati interaktivnu kartu i kako bi ona i dalje mogla ostati besplatna za sve korisnike.

Osim objave na našoj web stranici i na interaktivnoj karti, svaki objekat koji uđe u našu bazu dobiva našu oznaku u obliku naljepnice BIKERS FRIENDLY koja će drugim motoristima biti prepoznatljiv znak kvalitete a nalazit će se na vidljivom mjestu na ulazu u lokal.

Neke od osnovnih stvari koje trebaju imati bikers friendly mjesta je popust za motoriste. Minimalan popust je 10% a može biti i veći ukoliko to vlasnik objekta želi. Popust se uvijek u restoranima odnosi na ukupan račun ako se konzumira i hrana. Popust se ne odnosi samo na piće.

Bez naslovaHoteli i apartmani trebaju osim popusta na smještaj imati i osiguran parking, po mogućnosti natkriven ili u hladu, siguran od krađe itd.

Bikerski kafići koji i inače rade sa bajkerima mogu ali i ne moraju davati popust ali zato mogu biti označeno kao mjesto u nekom gradu gdje svaki motorista može zatražiti pomoć ukoliko mu je potrebna.

Još jednom naglašavamo da je ovo karta naše baze odnosno u njoj se nalaze oni koji uspostave suradnju s nama. Kartu održavamo i ažuriramo mi, udruga Moto Trip Croatia i neće biti moguće da ju korisnici nadopunjuju svojim podacima jer to bi vrlo brzo dovelo do kaosa i manipuliranja drugih korisnika.

U drugoj fazi planiramo kartu nadograditi s opcijom ocjenjivanja usluge pa će tako korisnici moći vidjeti „na kakvom je glasu“ pojedina usluga ili objekat.

U stvari je sve jednostavno i lako, ali i vrlo korisno. Kartu možete pogledati na ovome linku: Interaktivna karta Bikers Friendly mjesta u Hrvatskoj ili je najjednostavniji način da otvorite ovu našu stranicu www.mototripcroatia.com i u glavnom izborniku izaberete “Interaktivna mapa Bikers Friendly”.

Interaktivna karta je već sada naišla na odličan odaziv motorista i vrlo brzo će se porširiti moto krugovima pa je ovo odlična prilika ukoliko želite svoju uslugu ponuditi motoristima i na njihovim putovanjima skrenuti ih kod sebe. Za sve dodatne informacije javite nam se na E-mail: mototripcroatia@gmail.com