Bikers Friendly: Vile Calma – Starigrad Paklenica

Starigrad Paklenica je specifično mjesto na jadranskoj obali zahvaljujući svom geografskom položaju, u podnožju moćnog i gordog Velebita i na obalama Jadranskog mora koje oplahuje starigradske plaže. Mjesto je to na kojem se miješaju mirisi mora sa mirisima planine. Mjesto prepuno sadržaja, pješačkih i biciklističkih staza, penjačkih litica, nacionlanog parka, prekrasnih plaža, bogate gastronomske ponude.

DSC 0022 2Starigrad Paklenica je mjesto u kojem se zaustavljaju svi, gosti bolje i lošije platežne moći, gosti koji vole aktivni turizam kao i gosti koji se vole samo izležavati. I svi su oni dobrodošli i za svakoga od njih ima ponešto.

Motociklisti su posebna kategorija turista. Grupe stranih motociklista koje putuju jadranskom obalom u potrazi su za bogatim sadržajima i atraktivnim smještajem jer uglavnom se radi o grupama situiranih poslovnih ljudi, odvjetnika, biznismena, liječnika… I svi oni ne štede novac ali za njega traže adekvatnu uslugu.

Jedna od takvih usluga nalazi se u samom cetru Starigrad Paklenice a radi se o luksuznim vilama Calma kategoriziranim s 5 zvjezdica. Vile se iznajmljuju kao kuće za odmor a mogu primiti do 8 osoba svaka od njih.

Svaka vila ima svoj privatni vanjski bazen, veliku terasu s jacuzzi hidromasažnom kadom i roštilj na otvorenom. Interijeri odaju osjećaj veličanstvenosti s modernim visokim životnim standardima sa suvremenom potpuno opremljenom kuhinjom, prostranim dnevnim boravkom, 5 kupaonica, Wi-Fi, klima uređajem i parkingom.

Svi će gosti uživati u posebnoj osobi koja će se brinuti za sve potrebe i želje na odmoru, bilo da se radi o uslugama kuhara, spa tretmanima, izletima na otoke privatnim brodom, izletima do povijesnih hrvatskih znamenitosti i nacionalnih parkova, uslugama dadilje, hrvatskoj kuhinji. tečajevi, pronalaženje autentičnih ručno izrađenih suvenira i/ili stručnjaka za aktivnosti za stvari kao što su planinarenje, penjanje, vodeni sportovi, ribolov, jahanje, romantični piknici na udaljenim plažama, planinsko kampiranje pod zvijezdama itd.

5I možda ove luksuzne vile nisu za nas koji tražimo jeftinu sobu s tušem na jednu noć jer već sutra smo kod svoje kuće, ali svakako su top ponuda za one koji si to mogu priuštiti i zato zaslužuje našu punu preporuku!

 

Za sve dodatne upite možete se obratiti na:

PHONE: +385 99 539 9405
EMAIL: info@calma.hr